barnefotball (barnefotball) wrote,
barnefotball
barnefotball

Fotballtrening for barn

PictureFot ball er et lagspill og elsket av alle, barn, ungdom og eldre. Kom FIFA World Cup sesong eller League cup sesong, er alle barn i alle land å spille fotball i den lokale bakken, eller i det minste kjærlig å sparke ballen. Spillerne fotballkamp er ikoner og helter, og hvert barn har en favoritt til å imitere. - fotballsfo

Mange foreldre oppmuntre sine barn til å bli fotball trening klasser eller fotball coaching. Coaching barn er en av de mest stressende og formidable utfordringer som man kan påta seg. Det er ikke lett å få barn (som også i tall og grupper) forstår reglene og forskrifter, dos and don'ts, samt lære dem ferdigheter og stil. Men, flipside er barn av misliker ganger blir utsatt for spillene mye som de eldste. Så mange har en god idé om hva som er et mål, hva er en straff, hvordan å sparke, og hva som er et regelbrudd. Siden har de ikke kommet med en blank tavle, hva mange trenger å lære er, bare teknikken for å få kontroll på ballen, og foten ferdigheter.

Barne fotball trening klasser inkludere barn fra 6 år over. Noen også la barn under seks år gammel. Barn er raske elever. Og på grunn av sin lille ramme, kan de være rask, når de praktiserer. Med barn som student, vil treningsøkten være ren moro, og bråkete. En fotballtrening trener må få seg ned til nivået for barnet å forklare de små tips, for å gjøre barnet forstår. Dessuten legger et element av moro til egenskap, kan barnet forstå enklere. Med masse energi, og entusiasme, barn er den støyende mye, som kan være mer krevende fra treneren. Trening barna, betyr kontrollere deres kjører, og gjøre dem til å forstå lagånd og behovet for å passere og dele ansvaret for å vinne.

Det er alltid hyggelig å presentere en fotball drill og demonstrere en dummy spill for barna å forstå spillet bedre. Du kan også oppmuntre barnet til å heve spørsmålet, og også gjøre demoen en diskusjon for å få dem til å analysere hvorfor hvert skritt ble tatt og hva som ble oppnådd ved hver passering, samt hva som kan være alternative trekk.

Mange barn føler frarådet og motløs når kjeftet foran andre barn. Et ord til oppmuntring og korreksjon i en lett måte vil bidra til å løse problemer enn hekken og strenge måter. Dessuten kan lengre timer med drill være kjedelig også. Teknikken for å ha til ball i kontroll helt og være i besittelse av ballen for lengre tid, og la til høyre lagkamerat og raske fot ferdigheter kan oppnås lett innenfor en kort tid på 3 til 4 år. - fotballsfo

Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 0 comments